bug with moving RC originating messages

Brett Patterson - Roundcube Forum Admin brett at roundcubeforum.net
Fri May 26 18:23:59 CEST 2006


Charles McNulty wrote:
> Can anyone else reproduce this:
>
> 1) Compose a message using RC to yourself.
> 2) Refresh the mailbox to see the new message
> 3) Attempt to drag that message into another folder
>
> I am consistently failing at being able to move the message.  The 
> "drag" action begins because the message becomes "attached" to the 
> mouse, but upon releasing the mouse button over the desired folder the 
> message does not disappear, not does is copy.  Messages from 
> thunderbird do not cause this problem.  Only when the source is 
> Roundcube.
>
> To further confirm that it's a problem with Roundcube messages, I went 
> into the IMAP folder and copied the headers from a non-RC message into 
> the RC message that was not working.  After this the message 
> succesfully copied.
>
> No Javascript warnings or errors are generated and all other actions 
> on that message are successful (deleting it, opening it, 
> flagging/unflagging as new)
>
> Any ideas?
>
> here are the headers for the message that is failing:
>
> MIME-Version: 1.0
> Date: Fri, 26 May 2006 12:05:57 -0400
> From: Charles McNulty <charles at charlesmcnulty.com>
> To: bugtest at popquizhotshot.com
> Subject: test
> Message-ID: <c5faabb5f25df3b12b020eb9fd81315d at localhost>
> X-Sender: charles at charlesmcnulty.com
> User-Agent: RoundCube Webmail/0.1b
> Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
> Content-Transfer-Encoding: 8bit
>
> test
>
>
>
>
Should the charset really be within quotes?  Is that the RFC behavior?

-- 
~  Brett  Patterson  ~
Roundcube Forum  Admin
www.roundcubeforum.net





More information about the Dev mailing list