HTML Email bugs in latest beta (stable)

Justin Frydman justin.frydman at gmail.com
Mon Jan 15 03:28:40 CET 2007


Thanks Robert, that fixed up the output.

On 1/14/07, Justin Frydman <justin.frydman at gmail.com> wrote:
>
> I will give it a test and let you know. Yeah I am using Firefox with
> windows. Thanks for the heads up, I guess I should have check the bugs
> listing first :)
>
>
>
> On 1/14/07, Robert Bertram <kraekan at westnet.com.au> wrote:
> >
> >
> >
> > On Mon, 15 Jan 2007 12:15:12 +1100, Robert Bertram <
> > kraekan at westnet.com.au> wrote:
> > > On Sun, 14 Jan 2007 17:40:37 -0700, "Justin Frydman"
> > > < justin.frydman at gmail.com> wrote:
> > >> Hey all,
> > >>
> > >> We just upgraded and we send html invoices out. The invoice template
> > for
> > >> these have not been adjusted but now looks like roundcube is not
> > > rendering
> > >> the html properly anymore.
> > >>
> > >> Getting things right in the message like: __removed=red>
> > >>
> > >> and
> > >>
> > >> *__removed=https:
> > >>
> > >> Any ideas?
> > >>
> > >> *
> > >>
> > >>
> > >
> > > This came up on the user list as well. Someone posted a link to the
> > > following ticket.
> > >
> > > http://trac.roundcube.net/trac.cgi/ticket/1484200
> > >
> > > Commenting out line 1168 of program/steps/func.inc and adding the
> > > following as per Thomas preferred fix in that ticket seems to fix it
> > for
> > > me.
> > >
> > > $body = preg_replace('/(<[^!][^>]*?\s)(on\w+?)(=[^>]*?>)/im',
> > > '$1__removed=$3', $body);
> > >
> > > Rob.
> > >
> > > PS I should mention this is on Linux with Firefox.
> >
> > Sorry. The file should be program/steps/mail/func.inc
> >
> > Rob
> >
> >
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.roundcube.net/pipermail/dev/attachments/20070114/911e6f2f/attachment-0001.html>


More information about the Dev mailing list