[RCU] Problem with image display

Jean-Christian BEDIER jc.bedier at gmail.com
Sun Mar 30 15:00:20 CEST 2008


Any RCU dev can help me to solve this? this problem is very strage :/

On Sun, 30 Mar 2008 16:30:57 +0400, alekciy <public-mail at alekciy.ru> wrote:
> <3a8e8b6ccb81455f517ecc532c987982 at mail.vline.ru>
> <ce8109663cfff5977d400eaef82da7d4 at localhost>
> Message-ID: <31fd6ae260b9c1ac09b4070084b8711c at mail.vline.ru>
> X-Sender: public-mail at alekciy.ru
> Received: from 33-47.rev.elss.ru [85.113.33.47] with HTTP/1.1 (POST);
Sun,
> 30
> 	Mar 2008 16:30:57 +0400
> User-Agent: RoundCube Webmail/0.1
> Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
> Content-Transfer-Encoding: 8bit
> 
> On Sun, 30 Mar 2008 11:03:09 +0200, Jean-Christian BEDIER
> <jc.bedier at gmail.com> wrote:
>> This is the Content-Type i have for these 2 screenshots:
>>
>> For the first:
>>
>> Content-Type	application/x-javascript; charset=UTF-8
>>
>> And the second:
>>
>> Content-Type	text/html; charset=UTF-8
>>
>>
>> Do you think there is a problem ?
> 
> Yes, you problem in bad HTTP header.
> 
> Test in my mailbox. Test mail messenge:
> http://alekciy.ru/temp/Problem_with_image_display_0.png
> 
> if I click attachmen I see this page:
> http://alekciy.ru/temp/Problem_with_image_display_1.png
> 
> it is page this iframe and you see HTTP header? It's image/jpeg.
> 
> Link to image (attribyte scr in <img> tag):
> http://alekciy.ru/temp/Problem_with_image_display_2.png
> 
> Your server is badly adjusted.

_______________________________________________
List info: http://lists.roundcube.net/users/



More information about the users mailing list