[RCU] Problem searching emails in a folder with special characters (à,á,ò,ó...)

Geraldo Luis gerabrandt at gmail.com
Fri Feb 20 13:30:53 CET 2009


Hi,

Solved this problem by using the link:
http://trac.roundcube.net/ticket/1485687

hehehe Excuse my English. I used google translation.

--
Geraldo


On Fri, Feb 20, 2009 at 8:11 AM, Roger Castells i Barrancos <
rcastells at cesca.es> wrote:

> Hi everybody,
>
> I have the stable release of roundcube. I have a problem when I try to
> search emails in a folder name with characters like à,á,ò,ó,...
>
> The problem is that in the 'tàs' folder for example, the http-request
> makes something like:
> > (Request-Line)    GET
> > /?_task=mail&_action=search&_q=search_text&_mbox=t&_remote=1 HTTP/1.1
> The mbox is 'tàs' and as you can see, the mbox field appears 't'. I
> think that the problem is in the charset, but in the code of the
> 'search.inc' file I have changed the '$imap_charset' field. By default
> the imap_charset is set to UTF-8 and I have changed to 'ISO-8859-11',
> 'ISO-8859-1', '8859-1', '8859-11' and nothing works.
>
> Is possible that the problem goes with the navigator? I mean, I have
> changed the charset for the navigator too. But probably this change it's
> only for the text shown, and not for the http-request sent. Have this
> any sense?
>
> Thank's in advance.
>
> -- Roger Castells
>
> _______________________________________________
> List info: http://lists.roundcube.net/users/
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.roundcube.net/pipermail/users/attachments/20090220/9ab34b9f/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
_______________________________________________
List info: http://lists.roundcube.net/users/


More information about the users mailing list