[RCU] problem with login after upgrade to 0.3 (password crypted?)

Giorgio Volpe giorgio at movi.fvg.it
Fri Oct 23 23:38:01 CEST 2009


I've just upgraded from 0.2 to 0.3
I'can no more log in ...

Activating

$rcmail_config['imap_debug'] = true;


I can see in the log file <log_dir>/imap that rc sends to the IMAP 
server the password not as is but "
crypted(?) and the server refuses it

    [23-Oct-2009 23:02:23 +0200]: C: cp01 CAPABILITY
    [23-Oct-2009 23:02:23 +0200]: S: * CAPABILITY IMAP4rev1 UIDPLUS
    CHILDREN NAMESPACE THREAD=ORDEREDSUBJECT THREAD=REFERENCES SORT
    QUOTA IDLE ACL ACL2=UNION STARTTLS
    [23-Oct-2009 23:02:23 +0200]: S: cp01 OK CAPABILITY completed
    [23-Oct-2009 23:02:23 +0200]: C: a001 LOGIN "spa" "î`ovG"
    [23-Oct-2009 23:02:30 +0200]: S: a001 NO Login failed.

"î`ovG" is not my password!

If I telent the server with the plain real password it logs in!?

    /etc/roundcube# telnet localhost 143
    Trying 127.0.0.1...
    Connected to movifvg.
    Escape character is '^]'.
    * OK [CAPABILITY IMAP4rev1 UIDPLUS CHILDREN NAMESPACE
    THREAD=ORDEREDSUBJECT THREAD=REFERENCES SORT QUOTA IDLE ACL
    ACL2=UNION STARTTLS] Courier-IMAP ready. Copyright 1998-2008 Double
    Precision, Inc.  See COPYING for distribution information.
    a001 login "spa" "realplainpasswd"
    a001 OK LOGIN Ok.

Any help?

thanks

giorgio

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.roundcube.net/pipermail/users/attachments/20091023/a34a89a3/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
_______________________________________________
List info: http://lists.roundcube.net/users/


More information about the users mailing list