[RCU] New Messages Don't Appear

Thomas Schober thomas.schober at gmail.com
Wed Oct 28 11:16:46 CET 2009


I also have this problem. But disable caching does not help for me. I
still have to switch folders to see new messages. I am quite sure, that
this worked before in older Roundcube installations.

Best Regards
Thomas

On Tue, 27 Oct 2009 10:36:22 -0700, Raul Acevedo <raul at cantara.com> wrote:
> I have the same problem.  I am using dovecot 1.2.6 on Fedora 11 x86_64,
> typically with Firefox 3.5.  I already have caching disabled in
> main.inc.php, and I only ever see Roundcube show new messages if I
manually
> refresh the window or click on Inbox.  This used to work fine before
0.3.
> 
> Raul Acevedo
> http://www.cantara.com
> 
> On Tue, 27 Oct 2009 12:07:52 -0400, Charlie Hazlett
<charlie at hazlett.net>
> wrote:
>> I have the same problem. Not a huge problem but RC has never acted like
>> this before and should not act like this now. 
>> 
>> On Tue, 27 Oct 2009
>> 14:26:03 +0100, Claudio Kuenzler  wrote:  
>> 
>> Hi Carlos,
>> 
>> I'm seeing almost
>> the same behavior... do the new messages appear after you hit "F5" in
> your
>> browser? That does it for me. 
>> But I agree, it is a strange behavior which
>> didn't occur to me in 0.2.x, only since 0.3. Maybe there has been a
> bugfix
>> in the coming release 0.3.1 ?
>>  Anybody got more info?
>> 
>> cheers,
>> Claudio
>> 
>>  On
>> Tue, Oct 27, 2009 at 2:14 PM, Carlos Williams  wrote:
>>  I have upgraded my
>> install of RC from 0.2.1 to the latest stable 0.3.x
>>  and now I notice that
>> when I login to my IMAP account via RC, I show
>>  no new messages even though
>> I know there are 20 new messages on the
>>  server. I don't have any other
>> clients connected to the server like
>>  Thunderbird or Outlook but I do know
>> from checking on the mail server
>>  directly that there are 20 new messages.
>> I click the "Check for new
>>  messages" icon in the web interface and noting
>> new pops in at all. I
>>  know its trying to check because I see the message
>> window flash above
>>  the screen very quickly each time I press the "Check
>> for new messages"
>>  icon. So no new messages flow in. I then open an old
>> message
>>  completely. Then when I go back to my message list window, all my
>> new
>>  messages appear. I don't understand why this is happening? It happens
>> 
>> on my work and home PC which leads me to believe it is a system issue
>>  with
>> RC, not my cached browser.
>> 
>>  I did a fresh install from 0.2.1 > 0.3-stable
>> on my server so I don't
>>  think I did anything wrong.
>> 
>>  Can someone please
>> help me understand what causes this problem? It's
>>  extremely annoying!
>> 
>> 
>> -Carlos
>>  _______________________________________________
>>  List info:
>> http://lists.roundcube.net/users/ [2]
> _______________________________________________
> List info: http://lists.roundcube.net/users/
_______________________________________________
List info: http://lists.roundcube.net/users/



More information about the users mailing list