[RCU] Problem after upgrading

Stuart Bailey stuart at linusoft.co.uk
Thu Jun 24 11:53:34 CEST 2010


Sorry if this is a known bug - I tried to search the bug trakker, but it reports 
an internal error.

I have just upgraded from roundcube-0.3.1 to 0.4-beta. I'm now seeing a problem 
sending messages with attachments. On send, there is an error popup that 
disappears too quickly to read it. The message does not get saved into the sent 
items folder. In the logs, I get:

[24-Jun-2010 09:44:40 +0100]: IMAP Error: Could not save message in Sent 
in /srv/www/htdocs/webmail/program/steps/mail/sendmail.inc on line 620 
(POST /webmail/?_task=mail&_action=send). 

Any suggestions would be appreciated

Many thanks

Stuart
-- 
---------------------------------------
Stuart Bailey BSc (hons) CEng CITP MBCS
    LinuSoft (Managing Director)
 Linux Specialist & Software Developer
     ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
     Phone:   (0845) 658 3563
     Direct: +44 (0) 1953 878162
     Fax:    +44 (0) 1603 858583
     ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      http://www.linusoft.co.uk
 http://www.bluetoothadvertising.org.uk
----------------------------------------

-- 
This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.


No malware was found: NETGEAR ProSecure Web/Email Security Threat Management Appliance has scanned this mail and its attachment(s).

_______________________________________________
List info: http://lists.roundcube.net/users/



More information about the users mailing list