[RCU] Bizarre UI behavior.

Kaz Kylheku kaz at kylheku.com
Tue Sep 20 00:39:23 CEST 2011



Hi all, 

This might not be a RoundCube problem. But from one
particular installation of FireFox (running 3.6.22), I'm suddenly having
numerous issues with the RoundCube (0.4) UI. 

Firstly, look at this
weird arrangement of the e-mail composition UI. The child window for the
editor is not properly "docked" into the rest of the UI. It does not
resize, and covers up part of the Subject line. 

Secondly, there is
strange behavior in the main E-mail view whenever I enable "preview
pane" checkbox (which does not remember its state like it used to).


When preview is enabled, I have to click on an e-mail twice in order
to select it (highlighted in red). If I just click once, it de-selects
the one that was previously selected. 

The preview pane contains
nothing. I have to click several times to get the e-mail body to appear.


I've just discovered that the issue seems to be related to using HTTP
rather than HTTPS. Due to a web server misconfiguration, my session was
not redirected to HTTPS. I manually switched to HTTPS and the issues
disappeared. 

What does HTTP versus HTTPS have to do with the
javascript UI behaving properly?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.roundcube.net/pipermail/users/attachments/20110919/3a81a2e4/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
-- 
List info: http://lists.roundcube.net/users/
BT/9b404e9e


More information about the users mailing list