[RCU] 0.5.4 Roundcube display broken with lighttpd [SOLVED-ish]

Sahil Tandon sahil at tandon.net
Wed Sep 21 01:09:15 CEST 2011


On Tue, 2011-09-20 at 14:31:18 -0400, Sahil Tandon wrote:

> On Sep 20, 2011, at 2:05 AM, Jorge López Pérez <jorgelp at us.es> wrote:
> 
> > Hi,
> > 
> > On 20/09/11 05:09, Sahil Tandon wrote:
> > 
> >> on apache server, login screen looks OK:
> >> http://i52.tinypic.com/f2t2tc.png
> >> 
> >> on lighttpd server, it looks broken:
> >> http://i52.tinypic.com/wgsqde.jpg
> >> 
> >> Notice missing box and obvious misalignment on the lighttpd
> >> screenshot.  Also, upon logging in, the icons and text are
> >> misaligned to the point the site cannot be used.
> > 
> >  Looks like CSS rules are not being applied. As Kaz suggested, view
> >  the page source and try to follow CSS links. Perhaps you have
> >  something wrong in your lighttpd configuration that doesn't map
> >  correctly your static files paths as RC [...]
> 
> I am able to follow all the css/foo/bar links without incident.
> Diffing the two sources is complicated by the fact that the apache
> server is running a much older RC version, so a diff would be tainted
> with expected differences due to changes from 0.3.x -> 0.5.x.
> 
> Would it be helpful if I posted the problematic address here?  I'm not
> sure if that violates some sort of mailing list protocol.

Although the INSTALL document recommends the inclusion of "text/css" in
Lighty's compress.filetype array, removing "text/css" (i.e. not
compressing css) restores normal UI behavior.  I am not entirely
satisfied with this, but it is a sufficient workaround for now.

-- 
Sahil Tandon <sahil at tandon.net>
-- 
List info: http://lists.roundcube.net/users/
BT/9b404e9e



More information about the users mailing list