[RCU] This problem has been affecting me

Charles Carver charlescarver at mac.com
Sun May 6 18:29:19 CEST 2012


It is enabled. My Mac and iPhone and any other device and connect to it without any problems and retrieve and send mail. Just not the server. So the port is open, it's enabled in gmail, could it be a config problem that I overlooked?

Sent from my iPhone

On May 6, 2012, at 11:01 AM, Claudio Kuenzler <> wrote:

> 
> 
> Do you still want me to try what you said below? Also, port 993 is open:
> 
> s_client -connect imap.gmail.com:993
> CONNECTED(00000003)
> ...
> 
> I just tested it with my gmail account and latest Roundcube 0.7 svn. Works fine.
> 
> Settings:
> 
> $rcmail_config['default_host'] = 'ssl://imap.gmail.com';
> 
> $rcmail_config['default_port'] = 993;
> 
> Don't forget to enable IMAP in your Gmail settings before!!
>  
> 
> On May 6, 2012, at 10:01 AM, Benny Pedersen <> wrote:
> 
> > Den 2012-05-06 15:32, Charles Carver skrev:
> >> The other directories don't have any error logs, at least none of
> >> them have anything written to them recently.
> >
> > i dont care:
> >
> > Assuming your server cert is located in /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt try
> > this on your server:
> >
> > openssl s_client -starttls imap -CAfile /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt -connect localhost:143
> >
> > Use "2 logout" to get out of the session.
> >
> > If it works, try the same from your client host.
> >
> > Does it work both times?
> >
> _______________________________________________
> Roundcube Users mailing list
> users at lists.roundcube.net
> http://lists.roundcube.net/mailman/listinfo/users

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.roundcube.net/pipermail/users/attachments/20120506/43a4e829/attachment.html>


More information about the users mailing list